top of page
Sphere on Spiral Stairs

Alfa-kurssi

Lähde mukaan ottamaan selvää elämän peruskysymyksistä yhdessä meidän kanssamme. Ilmoittautua voit jo nyt sähköpostiosoitteeseen:

alfakurssiporvoo@gmail.com

Social-Posts-1920x1080_115.jpg

Klikkaa kuvaa ja katso 2 min traileri Alfakurssista

Pohditko elämää, uskoa, tarkoitusta?

 

Oletko koskaan miettinyt, mitä Jeesuksen kuolema ja ylösnousemus merkitsevät? Tai miksi maailmassa on pahaa ja miten voimme vastustaa sitä? Entä mitä usko oikeastaan on ja miten voi uskoa? Näitä kysymyksiä pohtivat monet ihmiset ympäri maailman. Näitä kysymyksiä saa kysyä ja löytää vastauksia Alfa-kurssilla.

 

Alfa on 12 viikon mittainen maksuton kurssi ja se toteutetaan Porvoon helluntaisrk:n tiloissa:
 

Torstaisin
2.3; 9.3; (16.3 tauko); 23.3; 30.3; 6.4; 13.4;

20.4;27.4; 4.5; 11.5; 18.5; 25.5.
klo 18-20.30


Alfa huipentuu juhlaruokailuun ja kurssitodistustenjakoon
Lauantaina 27.5. klo 10-14

 

Alfakurssilla käsitellään kristinuskon perusasioita leppoisassa ilmapiirissä iltapalan, alustusten ja keskustelujen kautta. 

 

Alfassa jokainen saa esittää kristinuskoon liittyvät vaikeatkin kysymyksensä ääneen. Alfa on suunniteltu erityisesti etsijöille ja hiljattain uskon löytäneille, mutta se sopii muillekin. Yhteisten keskustelujen kautta tututkin uskon asiat saavat uutta syvyyttä. Mahtavaa Alfa-kursseissa on myös ystävyyssuhteiden syntyminen ja syventyminen yhteisen ajan sekä kokemusten ja ajatusten jakamisen myötä.

 

Osallistuminen Alfa-kurssille on ilmaista. Hyvin suositeltavaa on ostaa Alfa-kurssin työkirja, jossa on kunkin aiheen keskeiset asiat. Työkirjan hinta on 10€. Työkirjoja on saatavilla kurssin alussa.

 

Ruokailuiden kustannuksiin voi osallistua vapaaehtoisella lahjoituksella.

 

Tervetuloa rohkeasti mukaan 

tv: Alfa-tiimi

bottom of page