Alfa-kurssi

Kauan odotettu ALFA-kurssi alkaa torstaina 20.10.22 klo 18
Porvoon Helluntaiseurakunta, Adlercreutzinkatu 31

Pohditko elämää, uskoa, tarkoitusta?

 

Oletko koskaan miettinyt, mitä Jeesuksen kuolema ja ylösnousemus merkitsevät? Tai miksi maailmassa on pahaa ja miten voimme vastustaa sitä? Entä mitä usko oikeastaan on ja miten voi uskoa? Näitä kysymyksiä pohtivat monet ihmiset ympäri maailman. Näitä kysymyksiä saa kysyä ja löytää vastauksia Alfa-kurssilla.

 

Alfa on seitsemän viikon mittainen kurssi, jolla käsitellään kristinuskon perusasioita leppoisassa ilmapiirissä alustusten ja keskustelujen kautta. Yhteyttä luodaan pienen iltapalan ääressä.

 

Alfassa jokainen saa esittää kristinuskoon liittyvät vaikeatkin kysymyksensä ääneen. Alfa on suunniteltu erityisesti etsijöille ja hiljattain uskon löytäneille, mutta se sopii muillekin. Yhteisten keskustelujen kautta tututkin uskon asiat saavat uutta syvyyttä. Mahtavaa Alfa-kursseissa on myös ystävyyssuhteiden syntyminen ja syventyminen yhteisen ajan sekä kokemusten ja ajatusten jakamisen myötä.

 

Syksyn 2022  Alfa-kurssi alkaa
20.10. klo 18.

 

Alfa-kurssin kokoontuu torstai-iltaisin seitsemän viikon ajan. Aiheina on mm. Kuka Jeesus? Miten ja miksi rukoilen? Miten Jumala johdattaa meitä. Kokoontuminen alkaa pienimuotoisella yhteisellä syömisellä, ja jatkuu alustuksella illan aiheesta, jonka jälkeen siitä keskustellaan ryhmissä. Yksi kokoontuminen kestää noin 2 tuntia. Lisäksi kurssiin kuuluu yksi lauantai, jonka aiheena on Pyhä Henki. 

 

Osallistuminen Alfa-kurssille on ilmaista. Hyvin suositeltavaa on ostaa Alfa-kurssin työkirja, jossa on kunkin aiheen keskeiset asiat. Työkirjan hinta on 10€. Työkirjoja on saatavilla kurssin alussa.

 

Ruokailuiden kustannuksiin voi osallistua vapaaehtoisella lahjoituksella.

 

Tervetuloa mukaan 

Alfa-tiimi

Alfakurssi-img3.jpg
Alpha.png