top of page
Sphere on Spiral Stairs

Alfa-kurssi

Miksi Alfa?

 

Koska elämän suuria kysymyksiä on
hyvä pohtia yhdessä

Koska elämän suurille kysymyksille
on tilaa seurakunnassa!

Jokainen meistä miettii elämän suuria kysymyksiä. Riitänkö minä?  Mitä tapahtuu, kun kuolen? Miksi maailmassa on kärsimystä? 

Alfa on paikka esittää nämä kysymykset ja pohtia elämää hauskassa, paineettomassa ympäristössä. Jokainen tapaaminen sisältää alustusvideon ja keskustelun, jossa voit jakaa ajatuksistasi muiden kanssa.

 

 

 

Lähde mukaan ottamaan selvää elämän peruskysymyksistä yhdessä meidän kanssamme. Mukaan pääset tulemalla paikalle ensimmäiseen tapaamiseen 2.3. tai Ilmoittautumalla sähköpostiosoitteeseen:

alfakurssiporvoo@gmail.com

Social-Posts-1920x1080_115.jpg

Klikkaa kuvaa ja katso 2 min traileri Alfakurssista

 

Alfa on 12 viikon mittainen maksuton kurssi ja se toteutetaan Porvoon helluntaisrk:n tiloissa:
 

Torstaisin
2.3; 9.3; (16.3 tauko); 23.3; 30.3; 6.4; 13.4;

20.4;27.4; 4.5; 11.5; 18.5; 25.5.
klo 18-20.30


Alfa
 aloitetaan aina maittavalla iltapalalla ja sen jälkeen saadaan kuulla n. 30 min alustus eri aiheista, jonka jälkeen mennään pienryhmiin keskustelemaan turvallisen tilan periaatteella. Alfa-kurssi huipentuu juhlaruokailuun ja kurssitodistustenjakoon lauantaina 27.5. klo 10-14

 

Alfakurssilla käsitellään kristinuskon perusasioita leppoisassa ilmapiirissä iltapalan, alustusten ja keskustelujen kautta. 

 

Alfassa jokainen saa esittää kristinuskoon liittyvät vaikeatkin kysymyksensä ääneen. Alfa on suunniteltu erityisesti etsijöille ja hiljattain uskon löytäneille, mutta se sopii muillekin. Yhteisten keskustelujen kautta tututkin uskon asiat saavat uutta syvyyttä. Mahtavaa Alfa-kursseissa on myös ystävyyssuhteiden syntyminen ja syventyminen yhteisen ajan sekä kokemusten ja ajatusten jakamisen myötä.

 

Osallistuminen Alfa-kurssille on ilmaista. Hyvin suositeltavaa on ostaa Alfa-kurssin työkirja, jossa on kunkin aiheen keskeiset asiat. Työkirjan hinta on 10€. Työkirjoja on saatavilla kurssin alussa.

 

Ruokailuiden kustannuksiin voi osallistua vapaaehtoisella lahjoituksella.

 

Tervetuloa rohkeasti mukaan 

tv: Alfa-tiimi

bottom of page