top of page

Rukous- ja kiitosaiheita

Rukous on sydämen puhetta Jumalan kanssa

Rukous on ihmisen tapa olla ja elää Jumalan kasvojen edessä. Se on yhtä luonnollinen ja välttämätön hengelliselle elämälle kuin hengitys ruumiille. Jumala näkee meidät joka hetki, ja me voimme puhua hänelle ja hän meille.

Rukous voi olla sanatonta huokausta, tutun rukouksen lukemista tai vapaata puhetta Jumalalle. Voimme rukoilla yksin, toisten kanssa tai yhdessä koko seurakunnan kanssa. Pyydämme apua itsellemme tai toisille ja kiitämme saamistamme lahjoista. Rukous on myös Jumalan kunnioittamista, hänen kaikkivaltiutensa tunnustamista ja pysähtymistä hänen tutkivan ja rakastavan katseensa alle. Jumala itse kehottaa meitä rukoilemaan hädässä ja luottamaan hänen apuunsa.

Esirukous ei aina muuta olosuhteita tai rukouksen kohteita, mutta se muuttaa aina rukoilijan itsensä. Esirukous on avain muutokseen, joka alkaa aina yksittäisten ihmisten mielistä ja sydämistä. On kyse muuttuneiden sydämien ketjusta, jossa evankeliumi välittyy sydämeltä sydämelle.

Voit halutessasi jättää oman rukouspyyntösi tai kiitosaiheesi niin rukoilemme sen puolesta jumalanpalveluksissa koko seurakuntana. Nimeäsi ei julkaista rukouspyynnön yhteydessä.

Jätä rukous- tai kiitosaiheesi

Thanks for submitting!

bottom of page