top of page
cropped-Logo_DIAKONIA-OTAC.png

Tervetuloa diakonian sivuille

Diakoniassa ei ole kyse vain yhdestä seurakunnan työmuodosta, diakoniatyöstä, vaan koko seurakunnan, sen jäsenten ja työntekijöiden, tehtävästä ja elämisentavasta. Seurakuntamme diakonian periaatteet nousevat Raamatusta: ”Kaikki, minkä tahdotte ihmisten tekevän teille, tehkää te heille” (Matt. 7:12). 

Porvoon Helluntaiseurakunta haluaa diakoniatyön kautta kohdata ihmisiä ja kulkea lähimmäisen rinnalla. Diakoniatyömme perustana on Jeesuksen ja alkuseurakunnan esimerkki palvelevasta elämäntavasta ja lähimmäisenrakkaudesta. Diakonia on todistus Kristuksen rakkaudesta ja osa seurakunnan kokonaistehtävää. Pyrimme tukemaan hädässä olevia lähimmäisiämme niin hengellisissä ja henkisissä tarpeissa sekä pyrimme kohtaamme heidät siellä, missä he asuvat ja elävät. Yhdessä toteutettavan diakonian avulla edistämme seurakunnassamme keskinäistä vuorovaikutusta ja yhteyttä. 

 

Seurakunnan diakoniatyössä palvelee vapaehtoisia seurakuntalaisia ja diakoniatyön eri muodot toteutuvat käytössä olevien resurssien mukaisesti. 

 

Diakoniatyön yhteyshenkilönä toimii Kyösti Svart, puh: 040 731 7578 

bottom of page