top of page

Joku olet kuullut, mitä tuleva syksy tuokaan mukanaan, olethan valmis!


Oletteko valmiita aloittamaan unohtumattoman matkan Jumalan sanan syvyyksiin? Kauan kytenyt kipinä seurakunnan omasta Syty Sanasta raamattukoulusta on nyt syttynyt!, ja se lupaa tuoda elämäänne valtavasti iloa, viisautta ja syvempää yhteyttä Taivaallisen Isän kanssa!

Raamatun sana on uskomaton aarreaitta täynnä aarteita odottamassa meitä. Se on kuin kirkas valo pimeydessä, antaen meille suunnan ja rohkeuden kävellä voitosta voittoon! Heprealaiskirjeessä (4:12) sanotaan: "Jumalan sana on elävä ja voimallinen, terävämpi kuin mikään kaksiteräinen miekka. Se tunkeutuu syvälle ihmisen sisimpään, sielun ja hengen erottimiin, nivelten ja luiden ytimiin, ja se paljastaa ihmisen sisimmät ajatukset ja aikeet." Kun sukellamme Raamatun sanojen syvyyksiin, huomaamme sen elävän voiman muuttavan meitä. Se ei ole vain sanoja paperilla; se on Henki, joka tunkeutuu syvälle sydämiimme ja avaa uusia horisontteja.


Kuvittele vain, miten mahtavaa on tutustua Jumalan sydämeen ja ymmärtää Hänen tarkoitustaan elämällemme! Syty Sanasta raamattukoulussa opimme näkemään Raamatun sanat elävinä ja sovellettavina omassa arkielämässämme. Opimme löytämään vastauksia kysymyksiin, joita olemme kantaneet sydämessämme pitkään. Löydämme selkeyttä elämän poluille ja voimaa kohdata haasteet.


Ja mitäpä olisi rukouselämä ilman Jumalan sanan rikkautta? Kun istahdamme Raamatun ääreen, Jumala puhuu meille henkilökohtaisesti. Hän paljastaa meille syvimmät salaisuutemme ja antaa viisautta kohdata jokainen päivä rohkeudella ja uskolla. Hän ravitsee meitä totuuksillaan ja valaisee polkumme.


Mutta tässä ei ole kaikki! Syty Sanasta raamattukoulu ei ole vain yksinäinen matka, vaan yhteinen seikkailu. Seurakuntana yhdessä me voimme jakaa oivalluksia, nauraa, oppia ja kasvaa. Tämä on mahdollisuus tutustua uusiin ystäviin, jotka jakavat saman kipinän Jumalan sanaan. Yhdessä me olemme vahvempia ja voimme kannustaa toisiamme kasvamaan hengellisesti.


Tästä syystä haluamme saarna- ja opetustiiminä kutsua teidät mukaan Syty Sanasta raamattukouluun! Siellä me uppoudumme Raamatun sanojen äärellä, syvennymme sen tarinoihin ja tutkimme sen viisautta. Yhdessä nautimme tästä matkasta, joka muuttaa elämäämme ja valmistaa meitä kohtaamaan tulevat haasteemme ja mahdollisuutemme voitonvarmasti!


Raamattukoulun ensimmäisessä kokonaisuudessa syvennytään Paavalin kirjeeseen roomalaisille, joka on Raamatun yksi tärkeimmistä ja sisältörikkaimmista kirjeistä. Kirje pureutuu erilaisiin suhteisiin; suhteeseen Jumalan, suhteeseen toisten ihmisten ja suhteeseen oman itsemme kanssa. Tästä kirjeestä on todettu, että vaikka maailmasta hävitettäisiin Raamattu mutta meillä olisi jäljellä Johanneksen evankeliumi ja Paavalin kirje roomalaisille, meillä olisi kaikki oleellinen, mitä meidän pitää tietää pelastuksesta. Onpa jopa sanottu, että roomalaiskirjeen jokaisen kristityn tulisi osata ulkoa. No tämä lienee melkoinen vaatimus nykypäivän uskovalle mutta ei tietenkään mahdottomuus. Nyt on kuitenkin tarkoitus ilman sen suurempia vaatimuksia yhdessä osallistujien kanssa tehdä syväsukelluksia Jumalan Sanaa ja sitä kautta rakentua yhteisestä uskosta.


Ottakaa ystävänne mukaan ja liittykää joukkoomme. Sytytämme yhdessä liekin, joka hehkuu niin, että koko seurakuntamme pysyy lämpimänä yhteytenä Jumalan kanssa. Uskokaa pois, tämä on seikkailu, jota ette halua missata!


Tervetuloa mukaan Syty Sanasta raamattukouluun – Ota mukaan Raamattusi ja muistiinpanovälineesi ja jännittävä matka Jumalan sanan siivittämänä odottaa meitä!


Saarna ja opetustiimin puolesta

Medi

52 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page