top of page

Sana rististä on minulle Jumalan voima

Jeesus ja hänen ristinsä on ehkä eniten maailmassa ihmisiä jakava tekijä. Toisille ristiinnaulittu Jeesus on mitä suurinta hullutusta ja toisille voimakkain ja armollisin osoitus Jumalan rakkaudesta.


Monien meistä on vaikea uskoa, että Jumala on rakkaus, koska maailmassa on niin paljon kärsimystä ja pahaa. Usein mietin, että pohtivatko samat ihmiset sitä, että mikä osuus kaikkeen kärsimykseeen ja pahuuteen on meillä; ihmisillä. Me teemme pahaa, sallimme kärsimystä ja tuotamme niitä molempia.

Tutustumalla Raamatun kautta Jeesuksen elämään, nousee siitä vahvasti esille Hänen jumalallinen rakkautensa meitä kohtaan. Hän kesti häpeällisimmän kärsimyksen nostamatta kättään vihollistaan vastaan. Rakkaus meitä ihmisiä kohtaan esti häntä kutsumasta legiooneottain enkeleitä puolustamaan ellei jopa hävittämään meitä.

Rakkaus sai Hänet kuolontuskiensakin keskellä pysähtymään ja antamaan toivoa syntejään katuvalle. Rakkaus sai Hänet rukoilemaan: ”Isä anna heille anterksi, sillä he eivät tiedä, mitä tekevät.”

Ajattelen joskus, että Barabbas oli varmaan ensimmäinen, joka ymmärsi, mitä Jeesuksen sovitustyö merkitsi; Viaton ja synnitön kuoli puolestani, jotta minä saisin elää.

Ymmärränkö minä edestäni tehdyn sovitustyön. Välillä ymmärrän ja välillä en ja siitäkin huolimatta olen kätketty Hänessä Jumalaan.Olen Mertsi MEDI Ärling. Arvomaailmassani jokainen ihminen on ainutlaatuinen ja tärkeä. Rakastan diakoniatyötä ja elämää, jossa Jumala seisoo mukana molemmilla jaloilla. Erityinen kiinnostukseni kohde on uskon näkyminen arjen valinnoissa sekä heikon ihmisen ääni. Raamatussa minulla on kaksi tärkeää kohtaa: Psalmi 103 Kiitä Herraa minun sieluni äläkä unohda mitä hyvää Hän on sinulle tehnyt. Toinen löytyy Sl. 19:22 ihmisessä kauneinta on hänen laupeutensaPS. Haluatko oppia tuntemaan Raamattua paremmin? Nyt siihen on oiva tilaisuus Tutustu lisää: SytySanasta

25 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page