Porvoon Helluntaiseurakunnassa pidetään lapsille pyhäkoulu sunnuntaisin aamukokouksen aikana klo 11.30-12.30. Pyhäkoulussa kerrotaan lapsille rakastavasta Jumalasta kertomuksien, laulujen, leikkien ja askartelujen kautta. Tavoitteena on tukea lapsen hengellistä kasvua kohti henkilökohtaista uskoa ja tutustuttaa lapsi Raamatun keskeisiin sisältöihin.

Pyhäkoulu on tarkoitettu 3-12 -vuotiaille lapsille. Opetus ja muu toiminta pyritään suunnittelemaan niin, että se soveltuu kaikille lapsille. Opetuksen pohjana käytämme lasten kristilliseen kasvatukseen tarkoitettuja Ilonpesä ja Aarresaari -kirjoja.

Pyhäkoulussa ohjaajina toimivilla on hyvät edellytykset lasten kanssa työskentelyyn ja lapsiryhmän ohjaamiseen oman elämänsä ja/tai ammattinsa kautta.

Lisätietoja pyhäkoulusta voi kysyä ohjaajilta. Pyhäkoulutyön organisoinnista Porvoon Helluntaiseurakunnassa vastaa Elina Posio neposio(at)gmail.com.

                                

Kids´Action leiripäivä 10.8. 2020

Vietämme yhden kokonaisen päivän hienossa leirikuksessa. Aloitamme aamulla klo 9 ja päätämme illalla klo 21. Luvassa on kiva päivä täynnä toimintaa ja myös hengellistä hyvää.

 

Leiripäivä on tarkoitettu 7-14 vuotiaille lapsille. Mukaan otetaan 30 lasta. Hinta on 10 euroa / lapsi.

Enemmän infoa tulee leirikirjeessä, joka lähetetään leiriläisille viimeistään viikkoa ennen leiriä.

 

Tiedustelut: Ari Niemi, 0451616390 tai Hans Suhonen 0504138279

Löydät meidät:
Adlercreutzinkatu 31
06100 Porvoo